Tel: +32475374706
Mail: cramioul@hotmail.com

Zakelijk

Wij helpen:businessbusiness

Waarom een short-stay appartement?

Niet iedereen is bewust van het feit dat Leuven de duurste stad voor woningen van België is.  Ons appartement is aanzienlijk goedkoper – en aanzienlijk ruimer – dan hotel accommodatie in de stad of aan de luchthaven.

Het appartement is perfect voor zakenmensen, consultants en personeel die hier tijdelijk op internationale opdracht zijn, maar ook voor als je in de buurt van je bedrijf moet overnachten maar liever de comfort van een appartement wilt behouden.

Ons appartement is executive standaard – denkt u aan een hotel van 4 sterren. Het gaat om meer voor minder – meer flexibiliteit, meer privacy, meer ruimte en meer waar voor uw geld. Wij kunnen u ook wijzen naar de beste restaurants, allemaal op loopafstand.

Neem gerust contact met ons op in het geval u niet zeker bent.

Lang Verblijf – Expatriate Relocations & Executive Accommodation

Bent u op zoek naar iets comfortabel voor meerdere maanden terwijl u uw nieuwe huis zoekt?  Voor een langer verblijf bieden wij maandelijkse betalingen. Wij bieden een appartement op een top locatie waar u in alle rust kan wonen en werken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Voordat u boekt kunnen wij een bezichtiging voor uw regelen.

Waarom een privaat appartement boven een hotel?

– Snel en gemakkelijk:  eenvoudige boekingsproces zonder papierwinkel. Vandaag reserveren, morgen inchecken.

– Kwaliteit en Comfort:  luxueus afgewerkt appartement. Meer comfort en ruimte dan een hotel. Eigen uitgeruste keuken. Gratis Wi-Fi internet. Handige locaties nabij openbaar vervoer maar ook kantoren en de luchthaven.

– Comfort en gemak: schoon beddengoed, handdoeken zowel voor binnen als voor de outdoor wellness faciliteiten. Privacy van uw eigen appartement maar de voordelen van een hotel. Wekelijkse schoonmaak en verschoond beddengoed. Extra diensten, zoals vervoer van en naar de luchthaven.

– Flexibel en Verlengbaar: eenvoudig te boeken, gemakkelijk annulering, eenvoudige uitbreiding. Last minute oplossingen. Alle kosten en belastingen kunnen inbegrepen worden, wat een minimum betekent aan papierwerk.

– Locatie, locatie, locatie: ons appartement is strategisch gelegen op de beste locatie – waardoor u gemakkelijk van en naar de stad en uw werkplek kan reizen, met minimaal verkeer en vertragingen.

Wij bieden:

Concierge Diensten

Om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken, bieden we een aantal diensten aan. Deze kunnen vooraf gereserveerd worden of tijdens uw verblijf.


Airport Transit

Vliegt u op Zaventem? We brengen u in contact of regelen een Transport Service.

Snel naar het vliegveld? We bieden snel en rustig vervoer. Wij kunnen een taxi bestellen voor €.65,- per rit van ons verblijf tot Zaventem.

Komt u aan en heeft u haast? De chauffeur wacht op u bij het Meetings Point in de aankomsthal. Reist u met alleen handbagage? Laat dan uw vluchtgegevens en mobiele nummer bij ons achter en de chauffeur wacht u op bij de gate.
We houden zelf alle vluchten in de gaten, dus eerder aankomen of vertraging zijn geen enkel probleem.


Early/Late Check-IN

Niet alles in het leven verloopt precies volgens plan. Dat realiseren we ons. Wilt u bijvoorbeeld vroeg/laat bij ons inchecken omdat uw vlucht akelig vroeg of juist heel laat aankomt? Dat kan, met onze vroege/late incheck optie. Wilt u inchecken voor 14:30 maar na 10.00 ’s ochtends, vink dan de Early-check-in aan. Als u voor 10 uur aankomt (of tussen 14:30 en 20:30), neem dan vooraf met ons contact op – het is mogelijk dat u dan bijkomende huur betaalt. Uiteraard is de vroege incheck optie afhankelijk van de beschikbaarheid van het appartement.


Late Check-OUT

De normale check-out tijd is 11 uur ‘s ochtends. Als u na vertrek uit het appartment bijvoorbeeld de stad nog in wilt, dan kunnen we uw bagage tijdelijk stockeren.  Als u na 10 uur ‘s ochtends uit wilt checken en voor 6 uur ’s avonds, laat ons dit dan weten op het moment van boeken. U kiest dan voor de late uitcheck optie (Late Check Out). Het is mogelijk dat u dan een bijkomend tarief betaalt voor het extra verblijf. Deze optie moet altijd vooraf geregeld worden en is afhankelijk van de beschikbaarheid van de woning.


Extra Schoonmaak Service

Als u wilt dat het appartement tijdens uw verblijf schoon gemaakt wordt, stuur ons dan een e-mail. U kunt een schoonmaakbeurt ook van te voren online boeken. Ons schoonmaak team zorgt er voor dat de woning net zo keurig is als toen op de dag dat u er in trok! U krijgt er zelfs een factuur bij.


Tussentijdse linnengoed verschoning

Wanneer u langer dan een week blijft, dan worden handdoeken en beddengoed tijdens uw verblijf verwisseld. Laat ons weten en het wordt geregeld. Op vraag kunnen we ook een wasmachine, droger, strijkbout en strijkplank ter beschikking stellen.